Pagina web în construcţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Balta C & R

Pescuit sportiv 2016. Iulie 05. Marţi

 Taxa de pescuit:

Fara abonament

o persoana/ total 4 bete

 

doua persoane/stand/ total 4 bete

12 ore (doar)

24 ore

12 ore dupa primele 24 de ore

 

12 ore (doar)

24 ore

12 ore dupa primele 24 de ore

 

 

 

 

 

 

 

90

150

75

 

150

200

100

             

Cu abonament

o persoana/ total 4 bete

 

doua persoane/stand/ total 4 bete

12 ore (doar)

24 ore

12 ore dupa primele 24 de ore

 

12 ore (doar)

24 ore

12 ore dupa primele 24 de ore

 

 

 

 

 

 

 

70

100

50

 

100

150

75


- Se elibereaza abonamente pe baza de recomandare, pe o perioada de un an (anul in curs).
Abonament 1 an (pe baza de recomandare de catre un abonat din anii precedenti)   -   150 RON
Posesorii de abonamente beneficiaza de preturi speciale pe taoata durata valabilitatii abonamentului.

-  Locul de pescuit aferent taxei este de 27,5 mp amenajat pentru confortul pescarului si la o distanta care sa-i confere pescarului o intimitate;
Locurile de pescuit:

                     - pot fi ocupate in prima zi din intervalul rezervarii intre orele 6 00 - 7 00 dimineata si 18 00 -19 00 dupaamiaza.

                     - se elibereaza in ultima zi din intervalul rezervarii orele 6 00 - 7 00 dimineata si 18 00 -19 00 dupaamiaza.

- Pe un stand nu pot pescuii mai mult de doi pescari cu maxim 4 bete.

Regulament:

1. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 undite, dotate obligatoriu cu 1 (un) ac si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) ! Este strict interzis pescuitul la "BOMBA","ÄRICI" etc. !!

2. Pe balta de pescuit sportiv se poate pescuii doar cu undite din carbon avand maxim 3 tronsoane (3,60m-3,90m) si mulinete adegvate. Minciogul folosit la scoaterea pestelui din apa va avea obligatoriu o deschidere mare si ochiuri mici. Sunt acceptate unditele tip feeder, match, rubeziana, varga, "bolo" etc.

3.Este interzis cu desavarsire utilizarea inaintasului textil, lungimea maxima utilizata din fir textil in constructia monturii fiind de maxim 35 cm., este permis folosirea lead core-ului (fir textil cu miez de plumb) in lungime minima de 50 cm si al monofilamentului ca si inaintas.

4. Este permis utilizarea firului textil doar la "spod"si "marker".

5. Adaugarea unui vartej sau a unei agrafe intre firul principal si lead core /plumb cu tija ( in line) este interzis deoarece pune in pericol pestele.

6. Pe balta se practica doar pescuitul Catch & Release (Prinde si Elibereaza), capturile nu se pot retine indiferent de greutate si se vor elibera imediat in stare vie si fara a fi ranite! In cazul in care se constata ca un peste a fost ranit, se va percepe o taxa de 40 euro /kg pentru pestele respectiv, iar pentru un exemplar mai mare de 10 kg se va percepe o taxa de 80 euro/kg. 

7. Locul de pescuit se poate ocupa NUMAI PE BAZA DE REZERVARE, rezervarea se poate face on-line pe site-ul www.agropisc.ro, cu minimum 24 de ore inaintea inceperi partidei de pescuit, informatii suplimentare pot fi solicitate telefonic la 0730 024 740. Pescarii care se prezinta pe balta fara a avea rezervare nu vor fii primiti.

8.  Pescarii pot renunta la rezervari cu minim 24 ore inaitea datei de inceput al rezervarii. Intentia de a renunta la rezervari se vor anunta obligatoriu telefonic (nu  prin SMS sau e-mail) la numarul afisat pe site. In cazul neprezentarii, pescarul, in prima faza va fi atentionat in scris (e-mail) si verbal iar dupa o a doua neprezentare nu va mai fi primit pe balta.

9. Standurile odata rezervate si validate nu se mai pot schimba cu altele indiferent de motiv.

10. In momentul sosirii pe balta, contravaloarea rezervarii efectuate, se va platii in intregime.

11. Pescarul se va deplasa la locul de pescuit cu mijlocul de transport utilizat (masina personala), va descarca bagajul, dupa care masina va fi adusa in parcare la sediul administrativ, dupa care poate incepe partida de pescuit. La sfarsitul partidei de pescuit  pescarul va putea duce masina pe stand pentru a incarca bagajele doar dupa ce a scos unditele din apa si are bagajele stranse.

12.  Pe timpul partideide pescuit, pe standul de pescuit, nu pot ramane remorci, rulote.

13. Pescarul va anunta administratia in momentul plecarii si  se va supune la verificarea bagajelor si bunurilor personale si ale insotitorilor acestuia la parasirea locatiei, utilizarea baltii si ale serviciilor de catre pescari si persoanele insotitoare avand valoare de acceptare tacita a acestei conditionari.

14. Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc) prin colectarea tuturor deseurilor si resturilor menajere in cosurile de gunoi.

15. Fiecare pescar  poate fi insotit de familie (nevasta, copil cu varsta de pana in 14 ani), prietena, care pot ajuta la minciog dar nu vor avea voie sa pescuiasca .

16. 
Accesul vizitatorilor este permis pe balta de la ora 10:00 doar cu acceptul administratiei si le este interzis cu desavarsire sa pescuiasca , la plecare acestia se vor supune unu control. Este interzisa ramanerea  vizitatorilor pe timpul noptii, acestia vor parasii lacul pana la ora 17:00. Vizitatorilor care au intrat pe teritoriul baltii fara sa anunte paznicul de serviciu (tel. 0743/922225) li se va cere sa plece de indata si vor pierde dreptul de a mai intra vreodata pe teritoriul baltii.

17. Folosirea saltei de receptie de tip „cradle” (cu cadru metalic) sau de tip „barcuta” si sprayului dezinfectant pentru crap sunt obligatorii! In cazul in care nu detineti o astfel de saltea puteti sa inchiriati de la personalul baltii la o taxa de 20 RON/ partida de pescuit (indiferent de durata acestuia si in limita stocului disponibil).

18. Este obligatorie  folosirea saltelelor speciale de pastrare si cantarire (recovery/weight sling) la cantarirea si manevrarea pestelui  cat si la transportul pana la apa. In cazul in care nu detineti o astfel de saltea, administratia va pune la dispozitie contra sumei de 10ron/partida de pescuit (in limita stocului disponibil).Eliberarea  pestelui din mana este strict interzis indiferent de marimea acestuia.

19.  Fiecare stand va avea cate o saltea de primire si o saltea de cantarire, nu scceptam o saltea la 2 standuri.

20. Toti pesti se vor fotografia obligatoriu deasupra saltelei de receptie si cat mai aproape de ea. Intr-o saltea de primire este permis tinerea si fotografierea unui singur peste. 

21. Este interzis cu desavarsire pastrarea pestilor in saci de pastrare pentru a fi fotografiati mai tarziu.

22. Aruncarea monturii pe diagonala este interzisa, pentru a evita astfel deranjul pescarilor pozitionati pe portiunile de mal invecinate.

23. Nu se poate planta sau nadi din barca, nadirea se face numai de pe mal.

24. Pe acest bazin sunt interzise injuriile, petrecerile, surse de poluare fonica (muzica, cantatul sau conversatiile galagioase) si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta!

25. Sunt interzise scaldatul, ruperea arborilor de pe mal, intrarea in culturile agricole din apropiere, aprinderea focului pe iarba. Accesul pe teritoriul baltii cu animale de companie este interzis.


26. 
Personalul  baltii are dreptul de a controla oricand considera necersar  unditele  pescarului pe timpul  partidei de pescuit .

27. Pe acest bazin, cel care va fi prins ca sustrage (ASCUNDE) peste, se face vinovat de FURT, fapta penala pedepsita de art 228 Cod Penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor de politite !


28. Incalcarea oricarei norme de conduita prevazute in regulament confera dreptul administratiei baltii de a restricţiona accesul pe balta si dreptul la pescuit, fara restituirea partiala sau integrala a contravalorii biletului.

 29. Prezentul Regulament se substituie unui act normativ intern de protectie a muncii care se completeaza cu normele generale aplicabil

30. Administratia S.C. AGROPISC S.R.L. este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate ale activităţilor personale ale vizitatorilor pescari si insotitorilor acestora, cauzate voit, din neatentie sau de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice

31. Administratia baltii isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
 

Stand 1 Stand 2 Stand 3 Stand 4 Stand 5 Stand 6 Stand 7 Stand 8 Stand 9 Stand 10 Stand 11 Stand 12 Stand 13 Stand 14 Stand 15 Stand 16 Stand 17 Stand 18 Stand 19 Stand 20 Stand 21 Stand 22 Stand 23 Stand 24 Stand 25 Stand 26 Stand 27
Înapoi
Agropisc.ro © 2022 Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de: Maxweb